El Jutjat d’Alzira investiga el cas de Florina pressumptament assassinada per un veí de Carcaixent

0
471

 

Les diligències del cas de la jove romanesa assassinada, Florina Gogos, han passat a la disposició del Jutjat de Guàrdia d’Alzira.

El detingut, José V.R., és un empresari de 60 anys, veí de Carcaixent, que treballava com a comercial en la zona on Florina Gogos va ser vista per última vegada. Els investigadors han descartat, amb tota seguretat, la possibilitat que un assassí en sèrie es trobe operant a la Comunitat Valenciana. S’han practicat diversos registres domiciliaris en el municipi de Carcaixent.

La Guàrdia Civil, després de set mesos d’investigació, va detindre a un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de l’assassinat de la jove Florina Gogos.

Florina va desapàreixer a primers de gener 

La investigació va començar el passat 10 de gener, quan una amiga de la víctima va denunciar la seua desaparició. Pel que sembla, cap conegut de la xica sabia del seu parador des del 8 de gener. L’última vegada que van veure a Florina amb vida va ser en la Pista de Silla.

En el transcurs de les investigacions, els agents van ser coneixedors de la denúncia que la víctima havia interposat contra dos presumptes proxenetes quan residia a Alemanya. Aquesta línia d’investigació es va descartar quan es va comprovar que no existia cap relació amb la desaparició de la xica.

Trobada morta en una sèquia de Silla

El passat dia 30 de gener va ser trobat el cos de Florina Gogos en un canal de reg conegut com el Camí de la Font de Mariano, pertanyent al terme municipal de Silla. El canal ressenyat està molt pròxim a la zona on es va veure per última vegada amb vida a la jove. L’autòpsia va revelar que la víctima havia sigut escanyada i, posteriorment, llançada al canal.

Finalment, la Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de José V.R. 60 anys, en el seu domicili de Carcaixent, com a presumpte autor d’un delicte d’assassinat. L’autor treballava com a comercial en la zona on Florina Gogos va ser vista per última vegada. Diverses xiques que exercien la prostitució, en la Pista de Silla, van fer saber als investigadors que el presumpte autor consumia amb regularitat serveis sexuals en la zona. El detingut no tenia antecedents policials ni judicials. A més, s’han practicat diversos registres domiciliaris en el municipi de Carcaixent.

Al llarg d’enguany, s’han trobat els cossos sense vida d’altres víctimes i, a priori, amb similars causes de la mort. La Guàrdia Civil ha descartat, amb tota seguretat, la possibilitat que un assassí en sèrie es trobe operant a la Comunitat Valenciana, perquè s’ha pogut corroborar que mai ha existit relació entre els casos.

La detenció ha sigut duta a terme per agents del Grup d’Homicidis i Desapareguts de la Unitat Orgànica de la Policia judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Guàrdia Civil