El Covid ralentitza el seu creiximent a Alzira però supera els 400/100.000 ha

0
247

El augment de contagis continua encara que el ritme sembla que és més lent

 

Alzira ha registrat 35 nous contagis per Covid-19 en els últims tres dies. A hores d’ara, són 185 el total de casos actius al municipi. La taxa d’incidència de la Covid-19, per tant, continua en augment i Alzira creua la barrera de les 400 persones contagiades per cada 100.000 habitants. El passat dilluns tenia 178 actius i 389/100.000 ha.

 

Segons dades de Salut Pública, la taxa d’incidència a Alzira se situa hui en 405 persones per cada 100.000 habitants. La regidora de Sanitat, Gemma Alós, adverteix la població de no relaxar-se amb les mesures de prevenció quan estem en el punt àlgid d’esta quarta onada de Covid-19. Insisteix en la importància de cridar al centre de salut davant qualsevol símptoma per tal d’aturar la corba de contagis.

 

La regidora també ha insistit en la importància de complir amb l’aïllament de deu dies en cas de contacte estret i de consultar el centre de salut en cas de presentar símptomes. D’altra banda s’ha anunciat com a novetat que les persones que tenen la pauta completa de vacunació no estan obligades a fer aïllament en cas de ser contacte estret d’un positiu, encara que recomanem extremar precaucions, evitar llocs amb molta gent, les interaccions socials i no tindre contacte amb persones de grups de risc.

 

La vacunació continuarà a partir de dilluns al Casal Fester. Esta setmana s’ha tancat la vacunació completa del grup de persones majors de 40 anys. Per tant, la setmana que ve es continuarà amb segones dosis pel grup de 30 a 39 anys i amb les primeres de persones entre 20 i 29 anys.