El sospitós de matar a Florina detingut en el seu domicili de Carcaixent

0
405

 

La jove de 19 anys d’Albal va desaparéixer quan exercia la prostitució a Silla.

El seu cadàver va ser llança a una sèquia el passat 30 de gener

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres en el seu domicili de Carcaixent a un home de 60 anys com a sospitós d’haver escanyat a Florina, la xica de 19 anys que va desaparéixer quan exercia la prostitució a Silla, i haver llançat el seu cadàver a una séquia, en la qual va ser trobat el cos el passat 30 de gener.

Segons han informat a EFE fonts de la investigació, la jove romanesa podria haver estat exercint la prostitució en l’autovia valenciana coneguda com a pista de Silla, en la rodalia del terme municipal d’Albal, on finalment va aparéixer el cos.

La companya de pis de la víctima va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil d’Alfafar per a denunciar la seua desaparició i, des de llavors, va començar una investigació a càrrec del Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil que, finalment, ha detingut al seu presumpte assassí, possiblement un client habitual de la xica.

El grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València ha basat les seues investigacions en un enregistrament de l’últim cotxe, un vehicle blanc, al qual es va pujar la xica exercint la prostitució, recollit per una càmera de seguretat pròxima, en la vesprada del 8 de gener passat.

Des d’un primer moment la investigació es va centrar en identificar aqueix últim cotxe.

L’Ajuntament d’Albal va convocar el passat 1 de febrer un minut de silenci «per a condemnar l’assassinat de Florina», pocs dies després de l’aparició del cadàver.

EFE