Mor en un incendi un xiquet de 6 anys a la urbanització San Cristóbal d’Alberic

0
381

Un xiquet de 6 anys va morir ahir per la vesprada en un incendi a la urbanització de San Cristóbal al terme municipal d’Alberic. En el domicili estaven el menor i el seu pare quan s’ha originat el foc. No obstant això, malgrat que tots dos van ser atesos pels serveis d’emergències res es va poder fer per salvar la vida del menut. El pare va ser atés per intoxicació de fum.

Els Bombers dels parcs d’Alzira i Xàtiva acudiren a sofocar les flames davant l’avís rebut al voltant de les 19:30 hores. La Guàrdia Civil investiga, a hores d’ara, les possibles causes de l’incendi ocorregut en un habitatge de la urbanització San Cristóbal. Els bombers trobaren dos plantacions de marihuana a l’interior de la casa.

L’alcalde d’Albericd, Toño Carratalá, ha manifestat que es tracta «d’una mort terrible que deixa en shock a tot el nostre poble», i en senyal de condol, hui dimarts lluiran les banderes de l’Ajuntament a mig pal.