La tempesta descarrega este matí més de 60 l/m2 a La Casella, Cullera i El Perelló

0
261

La tempesta ha afectat fins les 10 del matí especialment a la costa i a les muntanyes més pròximes com ho demostren els 62 l/m2 caiguts fins les 10 del matí a La Casella, els 60 l/m2 a la platja de Sant Antoni de Cullera i a la d’El Perelló, els 56 l/m2 en la Muntanyeta dels Sants al terme de Sueca, els 50 l/m2 a la Murta i els 46 l/m2 a la platja del Mareny Blau.

També han sigut significatives les precipitacions caigudes en Carcaixent (37 l/m2), Cataau (39), Alberic (36), al nucli urbà de Cullera (36), Castelló (33), Favara (35), Llomba (31), Alginet (30), Benifaió (24,6), Guadassuar (22) i ja menys abundants, els 10,6 l/m2 d’Algemesí, els 13 d’Alzira, i els 7 de l’Alcúdia.

Millora l’oratge

Una vegada es retire esta vaguada, l’atmosfera tornarà a estabilitzar-se i demà dimarts presentarà un aspecte completament diferent al de hui. A primeres hores podrà deixar-se veure algun núvol baix que es retirarà molt ràpidament ja que el dia presentarà un aspecte radiant i molt assolellat.

Les temperatures tornaran a mirar cap amunt i les màximes es dispararan, sobretot per les comaques centrals i de l’interior de la província de València on el mercuri guanyarà entre 5º i 6ºC respecte a hui. A la resta del territori esta pujada seerà més suau. El vent entrarà de component marítima amb ratxes moderades de vesprada pel litoral castellonenc.

Riberaexpress / Inforatge