Tronades pel matí a la costa i per la vesprada a l’interior

0
207

L’arribada d’esta vaguada farà que l’atmosfera estiga més inestable. Tindrem ruixats i algunes tronades de distribució molt irregular que podran afectar a tot el territori. Pel matí afectarà a la costa i per la vesprada les tempestes es traslladaran a l’interior.

Les temperatures es situaran per davall dels 28º/30ºC que per a l’època de l’any són baixes, i el vent entrarà entre llevant i gregal amb ratxes moderades pel litoral.

Millora l’oratge

Dimarts 27: Vents fluixos de llevant que afavoriran la presència d’alguns núvols baixos pel litoral. Millorant el panorama a mesura que avance la jornada, amb núvols d’evolució per la vesprada en punts de muntanya que no irán a més. Seguiran les temperatures molt suaus.

A destacar que les temperatures mínimes fins demà dilluns 26 se situaran per damunt dels 22°/23 °C en el litoral.

ATENCIÓ: Com que estem en època d’alt risc d’incendis, extremeu les precaucions i no feu foc a les muntanyes o prop de masses forestals. Si veieu algun incendi o columna de fum, crideu ràpidament al 112.

Inforatge