La Lira Realense guanya l’XI Certamen de Música de Cinema de Cullera

0
161

La cita bandística ha permés reprendre el certamen a Cullera després que s’hagués suspés l’any passat per la pandèmia

 

La Unió Musical Lira Realense de Real s’ha proclamat guanyadora de la XI edició del Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema ‘Ciutat de Cullera’ – Memorial Rafael Talens Pelló. L’agrupació ha aconseguit 360 punts, mentre que la Societat Musical Santa Cecilia de Macastre ha obtingut un total de 358 punts.

 

La cita musical s’ha celebrat esta nit als Jardins del Mercat de Cullera, una edició especial ja que l’any passat s’hagué de suspendre com a conseqüència de la situació provocada per la Covid-19. L’esdeveniment, que en situacions normals sol congregar més de 1.000 persones, enguany s’ha celebrat amb aforament reduït, amb totes les mesures sociosanitàries i, a més, s’ha fet per streaming perquè els espectadors pogueren veure’l des de casa.

 

La banda guanyadora ha interpretat el pasdoble ‘Gloria Ramirez’ de Talens i ‘Star Wars Episodio VII (El despertar de la fuerza)’. Sobre l’escenari, mentre tocaven les bandes s’han projectat imatges cinematogràfiques que han traslladat el públic els moments de la pel·lícula.

 

El certamen, que ha repartit 10.000 euros en premis, també ha comptat amb l’actuació de la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera, la qual ha fet un concert homenatge al compositor italià, Ennio Morricone, ara que fa un any de la seua mort.