El bon treball té la seua recompensa / Maria Calvo

0
225

Ja s’ha fet efectiu el lliurament de la Insígnia de la Igualtat atorgada per l’Ajuntament en 2021 al col·lectiu de treballadores de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira (Infants, Llepolies i Muntanyeta).

El motiu de l’atorgament és haver dissenyat i implementat, any rere any, un projecte educatiu integrant transversalment el principi d’igualtat i no discriminació sexual, tant en la metodologia com en el contingut curricular i en el treball diari; tant en l’ensenyança, consideració i tracte a les xiquetes i xiquets com en el funcionament i l’organització dels centres, la qual cosa ha fet de les Escoletes Infantils Municipals d’Alzira vertaders centres coeducadors.

Que les menudes i menuts alzirenys i les seues famílies van amb el somriure als centres municipals es veu confirmat per les xifres. I és que en el període de matriculació del curs 2021/22, les sol·licituds de places per als tres centres municipals s’han vist incrementades respecte al curs passat. Això vol dir que tot l’equip estan fent un treball magnífic i en un curs ben complicat, com ha sigut el que acabem ara just.

Com a regidora d’Educació i Infància no puc fer més que felicitar el col·lectiu  conformat entre educadores, mestres i personal de serveis; eixe gran grup humà que, fan que les criatures que hi assisteixen cada dia als tres centres ho facen d’una manera segura i profitosa per al seu futur. Des del departament d’Educació i Infància ens sentim ben satisfets del treball que es realitza a Infants, La Muntanyeta i Llepolies, perquè cadascun dels moments que les criatures viuen allí determinarà com seran els nostres adults del futur, i els que, com jo mateixa ens dediquem a la docència sabem bé de què parlem.

El bon treball té la seua recompensa, i més enllà del premi estan els somriures de les criatures. Gràcies companyes i company per fer-ho possible cada dia.

Article d’opinió de Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància d’Alzira