Noves línies d’autobús Alzira-Algemesí-Ribera Baixa

0
430
Noves línies de transport públic a la Ribera
Alzira alega que les línies no passen pel nucli urbà i que la parada es faça a l’estació d’autobusos
Hui s’ha presentat a la conselleria d’Obres Públiques i Mobilitat el nou servei públic de transport de viatgers per carretera Alzira-Algemesí-La Ribera Baixa. Es tracta de cinc línies d’autobús interurbà de les quals tres passaran per Alzira, l’Hospital de La Ribera i l’estació de rodalia.
Amb este nou servei de transport es millora la mobilitat entre les dues comarques de la Ribera i la comunicació entre els pobles. El regidor alzireny, Fernando Pascual, li ha manifestat al Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, així com a la directora general Roser Obrer, la necessitat d’estudiar de nou les al·legacions de l’Ajuntament d’Alzira on se sol·licita que la parada i el pas de les línies 1, 3 i 4 no siga dins del nucli urbà i la parada siga a l’estació d’autobusos.
Problemàtica a l’Hospital
A més, Pascual ha exposat als responsables autonòmics que és necessari analitzar el pas per l’Hospital de la Ribera de les cinc línies que s’han presentat, a causa del problema de circulació interna i d’aparcament que té el mateix centre hospitalari.
El regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “tant el conseller com la directora general s’han compromés a solucionar tots els problemes que sorgisquen en la posada en marxa d’este servei a finals d’agost o principis de setembre”.