L’alcalde d’Alzira reclama vacunes per als joves i ajudes econòmiques

0
207

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va fer ahir un discurs emotiu i reivindicatiu, durant el lliurament de les insígnies d’or i de la insígnia d’Igualatat celebrat, per primera vegada, a les mateixes portes de l’Ajuntament per poder complir la normativa de la pandèmia.

Així Gómez reivindicà «vacunes per als nostres joves, ajudes per a poder revifar el nostre teixit econòmic, inversions per a reafirmar el dret al treball i a un habitatge digne, així com el reconeiximent de la sanitat pública».

La primera autoritat local lamentà que la pandèmia haja «canviat la vida de la nostra ciutat en tots els àmbits», evitant la celebració de les Falles, la Setmana Santa, les Festes de Sant Bernat «i les reunions familiars com estàvem acostumats».

Va incidir en que a la crisi sanitària, «s’uneix la situació de vulnerabilitat social i la davallada econòmica» i ,fins i tot, va recordar a les 52 víctimes locals de la Covid 19. En este punt va llançar «un missatge de solidaritat i ànim a les seues famílies i amistats, un missatge de vida». L’alcalde finalitzà el discurs amb un missatge d’esperança; «Alzira és una ciutat viva que treballarà, amb fermesa i il.lusió per recuperar la salut, l’alegria i el treball». I elogiant, un per un, la important tasca de tots els guardonats.