Programació de les Naturnits per al mes d’agost en Alzira

0
253

Es presenta el cartell de noves rutes Naturnits per al mes d’agost i esta vegada amb novetats com les BiciNaturnits, rutes interpretatives en bicicleta des d’Alzira a Simat.

 

Naturnits és un programa de rutes nocturnes (sopar i senderisme interpretatiu) que es desenvoluparan en el paratge Natural de la Casella, en grups de fins a 30 persones, majors de 18 anys. En les que gaudirem de totes les sensacions que ens dóna la naturalesa; els sons de la nit, l’aroma de la muntanya mediterrània o l’observació de les estrelles i de la lluna.

Programa de rutes:

  • Dijous 5 d’agost –Font del Barber. De cendra i argent. 14 km – desnivell de 500 m. Dificultat tècnica baixa
  • Dijous 12 d’agost – cova de la Galera. La senda de l’haca. 6,5 km – desnivell 150m. Dificultat tècnica moderada- alta. Activitat per a menors de 30 anys, finança el Consell de la Joventut d’Alzira
  • Dijous 19 d’agost – pujada a l’Ouet. “Balcó al mar dels estels”. 7 km – desnivell 380m. Dificultat tècnica alta.
  • Dijous 26 d’agost – Font del Garrofer. Grills i Gripaus. 3.5 km – desnivell 150 m. Dificultat tècnica moderada
  • Dimarts 3 d’agost i dimarts 17 d’agost Bici-Naturnit “Obrint Camí”, ruta interpretativa en bicicleta per la via verda Alzira-Simat, 30 km. Desnivell 150m. Dificultat tècnica mitjana.

Les activitats tindran una durada completa d’unes 4 hores que inclouen sopar a l’àrea recreativa de la Casella i ruta aproximada de 3 hores. L’activitat té un preu de 4 euros per despesa de taula o bé de  7,5€ si es demana entrepà.

Cal fer inscripció prèvia a www.interpretayeduca.com/esdeveniments, per a més informació es pot contactar amb reservas@interpretayeduca.com.

En la ruta gaudirem de totes les sensacions que ens dóna la naturalesa (els sons de la nit, l’aroma de la muntanya mediterrània, l’observació de les estrelles i de la lluna, etc…) programa de rutes nocturnes que es desenvoluparan en el paratge Natural de la Casella.

Aquestes rutes dirigiran a un grup de fins a 30 persones a través d’una experiència immersiva que aconseguisca transmetre el nostre patrimoni nocturn.

Les activitats tindran una duració completa d’unes 4 hores i que es distribuiran de la següent forma:

20.00 h – Sopar en l’àrea recreativa de l’antic camp de tir. Recomanem establir un menú especial o serbi amb els gestors del bar i publicitar-lo al costat de la comunicació de l’activitat.

21.00 h – Recepció de visitants i presentació de l’activitat.

21.15 h – Inici de l’itinerari.

00.00 h – Finalització aproximada de la ruta.

I també és una manera de donar significat als nostres trets naturals i culturals perquè siguen estimats i conservats.