Rubén Guillot encapçala la nova executiva de Compromís per Carcaixent

0
402

Compromís per Carcaixent va celebrar este cap de setmana el seu congrés local per a triar a la nova Executiva de Compromís. La candidatura encapçalada per Rubén Guillot ha comptat el seu recolzament per unanimitat.

 

L’anterior secretària local, Mariai Talens, va fer repàs als anys que ha estat al capdavant d’aquesta i a l’estat de les finances del partit, que són bones i al nombre d’afiliats actuals, on el 61% són homens i el 39% són dones.

També va remarcar que continuarà aportant i ajudant, tant a l’executiva, com al col·lectiu i grup municipal.

Després de la votació, el nou secretari local va agrair, en primer lloc, el suport del col·lectiu, el de la executiva anterior i el de la resta de càrrecs i militants, en esta continuació que busca l’enfortiment de Compromís a Carcaixent. Així, va explicar que,  per a aconseguir-ho, «cal enfortir les relacions i la comunicació entre el partit, el grup municipal i la ciutadania, buscant les necessitats dels carcaixentins i carcaixentines i les solucions a implementar mitjançant la nostra alcaldia i el grup municipal». En aquest sentit, Guillot va comentar la necessitat d’augmentar la comunicació interna i externa del partit amb noves accions i ferramentes digitals, actuals i accessibles, que afavorisquen la participació.

 

El nou portaveu de la coalició va presentar la resta de l’equip com una combinació entre joventut i experiència, al·ludint per un costat a la continuïtat d’algunes persones, com Lluís Candel i Laura Ruiz que s’encarregaran de la relació amb el govern municipal.

 

Entre els objectius de la nova directiva, està la necessitat de mobilitzar a la gent d’esquerres i valencianista de la localitat, incidint en la joventut, per tal de millorar entre tots i totes la Carcaixent que desitgem, escoltant de primera mà cadascun dels punts de vista.

 

A més a més, es va referir a la necessitat d’augmentar les relacions amb altres associacions, dinamitzar els esdeveniments i activitats i “treballar més com una associació propera a la ciutadania que com un partit”.

 

També va voler remarcar, que esta nova executiva avala les polítiques, que des del grup municipal al govern, està fent i posant en marxa, per tal de millorar la qualitat de vida dels i de les nostres ciutadanes.

 

Guillot va concloure afegint que “este vol ser un projecte que vaja en la dinàmica d’avançar, tal com anteriorment va fer molta gent pel nostre col·lectiu, pel valencianisme i que gràcies a eixe treball de les persones que les han integrat, hem pogut arribar al govern i posar en pràctica algunes de les nostres polítiques.

És per això que volem treballar, no sols amb els i les persones que conformen l’executiva, sinó també amb totes les persones que integren Compromís i amb aquells carcaixentins i carcaixentines que s’hi vulguen sumar per a fer de Carcaixent, el poble que tots i totes desitgem”.

 Càrrecs de la nova Comissió Executiva de Compromís per Carcaixent:

    • Portaveu local:  Rubén Guillot Escandell

    • Secretari d’organització: Vicent Giménez Donato

    • Secretari de finances: Salva Albert Cogollos

    • Secretària de comunicació: Paula Lozano Calatayud

    • Vocals:

            • Adelina Navarro Santamaria, representant de Dones

            • Lluís Candel Galan, relació amb el govern municipal

            • Eva Camarena Sánchez, representant de Joves

            • Laura Ruíz Godina, relació amb el govern municipal