Creix exponencialment la pandèmia a Alzira que arriba ja als 184/100.000 ha

0
434
Alzira suma hui un total de 84 casos actius, només en els últims tres dies s’han detectat 28 casos nous. Així la incidència acumulada se situa ja en 183,9 casos per cada 100.000 habitants.
A la regidora de Sanitat, Gemma Alós, «les dades son preocupants perquè des de dijous passat, és a dir, en només 4 dies, hi ha 35 casos més a la nostra ciutat». La majoria dels casos es concentren en el col.lectiu d’entre 15 i 30 anys. No obstant això, també hi ha casos amb una edat superior. Per aixó Alós «prega responsabilitat i molta precaució en les interaccions socials».
L’Ajuntament recorda que és «absolutament obligatori» complir el període d’aïllament de 10 dies en cas de ser contacte estret d’un positiu. I recomana l’ús de mascareta fins i tot en espais oberts per tal d’evitar el contagi.
Vacunació
Pel que fa a la campanya de vacunació, continua al Casal Fester al llarg del matí de hui dilluns, dimarts pel matí i dimecres durant tot el dia. S’ha citat a la població d’entre 30 i 39 anys per a subministrar la primera dosi amb les vacunes de Moderna i Pfizer. També es continuarà amb les segones dosis d’Astrazeneca per a les persones entre 60 i 65 anys. Les persones citades han d’acudir a l’hora de la cita, no és necessari anar amb antelació, d¡eixa manera evitem cues.
Dubtes sobre la vacunació tel: 900 300 555.