Ana Ballesteros d’Alzira publica el primer títol d’una trilogia «Titania y el Noveno Mandamiento»

0
383

De menuda escribia poemes en l’habitació on jugava, però Ana Ballesteros ha esperat a la seua maduresa per tal de publicar la seua primera novel.la de la trilogia «Titania y el Noveno Mandamiento» en la que combina «la fantasia amb la realitat».

La història que transmitix «molt de sentiment» tracta d’una escriptora d’èxit, Maite, de mitjana edat que decidix escriure la seua biografia basant-se en les etapes més importants de la seua vida. Ana transporta al lector a l’època dels anys 80 i 90, plena d’emocions i sensacions que per a la protagonista són inoblidables.

Trilogia

L’autora alzirenya, que va presentar la seua òpera prima el passat dissabte a l’hotel Lluna, es troba «molt satisfeta i orgullosa» per la bona acollida que està tenint; «el llibre porta poesia», «puc sentir la olor de les flors», o «m’he enamorat del personatge fins somniar amb ell«, són les reaccions que l’han encorajat a començar a escriure la segona part de la trilogia, donat que «he aconseguit el que volia, transmetre sentiments al lector».

L’editorial Universo de Letras, amb la que Planeta publica les obres dels escriptors novels, va quedar «bocabadada» amb esta combinació de realitat i fantasia i fins i tot amb el títol de, Titania y el Noveno Mandamiento, batejada per la mateixa autora. Fins i tot s’han interesat altres editorials, però Ana s’ha decantat per la «seriositat i profesionalitat» de la filla menuda de Planeta.

Guarda algunes històries en el calaix, esperant el moment adient de vore la llum, i tots els seus treballs les plasma, inicialment, «amb paper i bolígraf» i sols després de «repasar el text nombroses vegades», les bolca a l’ordinador.