Alzira promociona espais turístics i patrimonials amb un concurs de fotografia

0
323

Turisme llança el concurs #Elmeuracoalzira


La regidoria de Turisme organitza el concurs ‘El meu racó’, on es pretén fer valdre els espais turístics i patrimonials de la ciutat d’Alzira, així com la seua promoció i difusió a través de les fotografies dels participants. També servirà per a ajudar als establiments d’hostaleria.


Els guanyadors d’esta iniciativa gaudiran d’un lot amb 4 sopars per a dues persones. Hi haurà un total de 4 premis per a les millors fotografies que s’hauran d’enviar al correu turisme@alzira.es.


Les fotografies hauran de ser originals i deurà aparèixer el
hastag físicament #Elmeuracoalzira (sense edició). Podran participar tots els alzirenys i alzirenyes fins al 15 de setembre. A més, els participants també podran compartir les seues imatges a les xarxes socials, amb el hastag #Elmeuracoalzira.


La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha manifestat que “amb esta iniciativa seguim treballant per donar a conéixer l’oferta turística i patrimonial de la nostra ciutat, vista des dels ulls de la ciutadania alzirenya. Serem els alzirenys i alzirenyes els qui mostrarem la nostra ciutat als visitants, proposant-los espais per a visitar durant la seua estança a la nostra ciutat”.