Hassan Aboucher i Oreto Martinez conquerixen la 33 Volta a Peu d’Alzira

0
428
Podi masculí amb Hassan Aboucher, José A, Teller i Mohamed Houd
El podi femení integrat per Oreto Martinez, Lucía Espada i Aida Aparisi

Cómodes victòries dels guanyadors absoluts de la 33 Volta a Peu d’Alzira disputada ahir sobre un recorregut de 8 km amb una participació d’un miler d’atletes. Així el corredor marroquí, Hassan Aboucher, de l’equip Alejandro Sanz, amb un temps de 25’20», va ser el dominador absolut de la carrera en la categoria masculina, amb un advantatge sobre el segon de prop d’un minut.

Mentre l’alcudiana, Oreto Martinez, del Rickysporteam, també guanyà de forma contundent en fémines, amb un temps de 32’56».

Pel que fa a la categoria masculina junt a Hassan feren podi, José Antonio Teller del Serrano, amb 26’15», mentre en tercera posició entrava en meta altre corredor marrqouí, Mohamed Houd, amb 26’31». En quarta posició es classificà, José Manuel Caplliure, del Rickyesporteam, amb 26’48», el cinqué era Gero Estarlich (26’51») i amb el mateix temps fou sext l’alzireny de La Rabosa, José Antonio Marin Gay, guanyador d’altres edicions.

Pel que fa a la categoria femenina, darrer d’Oreto es classificà Lucia Espada del Correcaminos amb un temps de 33’25», tercera ha estat Aida Aparisi d’El Garbí (35′ 01»), quarta, Alicia Chaveli de la Societat Alzirenca de Muntanyers amb 36’46», cinquena, Inma Bernabeu de La Rabosa (37’44») i sexta la corredora alzirenya, també de La Rabosa, Raquel Dolz, amb un temps de 37’47».

Excel.lent ambient i organització del Club Atletisme La Rabosa, després d’un any d’ausència per culpa de la pandèmia. Lliuraren els trofeus el regidor d’Esports, Fernando Pascual, la responsable d’Urbanisme, Sara Garés i el regidor de Cultura, Alfred Aranda.