Carlet modernitza els sistemes d’aigües residuals del parc industrial

0
186

 

L’Ajuntament de Carlet adjudica el contracte per  a la modernització dels sistemes d’aigües residuals del polígon

L’actuació va encaminada a modernitzar el sistema de gestió de vessaments de les aigües del parc industrial Ciutat de Carlet

 

La Junta de Govern celebrada ahir dilluns 5 de juliol va adjudicar el contracte per al  subministrament per a la modernització dels sistemes de re-impulsió de les aigües residuals al parc industrial Ciutat de Carlet, a la mercantil Instalaciones Hergasa 2006 SL per import de 34.204’29 (IVA no inclòs)

 

Esta actuació, que s’iniciarà en breu, té com a objectiu modernitzar el sistema de gestió dels vessaments d’aigües per tal d’obtindre un control automatitzat de les aigües residuals del polígon i evitar així avaries i vessaments. S’emmarca dins de les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics 2021, amb un import subvencionat de 35.266’09 Euros.

 

El contracte contempla la millora del sanejament de les aigües residuals mitjançant la instal·lació de bombes amb major capacitat i amb control automàtic programable, que farà que es puguen controlar des de l’Ajuntament, a més de recollir dades de consums i cabals. També s’instal·larà un sistema d’avisos i de noves boies per al control dels nivells d’aigua. El contracte inclou les obres necessàries per la instal·lació de les 4  noves electrobombes.

 

Amb esta actuació l’Ajuntament modernitzarà el sistema de re-impulsió de les aigües residuals, que són conduïdes des del polígon fins al col·lector principal, el qual també ha sigut objecte de modernització al llarg del mes de juny.