Alzira i altres municipis de la Ribera arribaran el dilluns als 44º

0
260

Esta massa càlida tropical continental procedent del nord d’Àfrica la notarem més entre demà diumenge i sobretot el dilluns 12, on aconseguiríem el màxim tèrmic al nostre territori. D’entrada estes altes temperatures afectaran especialment a les comarques més interiors, situant-se les màximes en molts punts al voltant dels 40ºC i, fins i tot, podrem superar en alguns punts els 42ºC!.

Com diem, el dia més complicat serà el dilluns 12 on el més probable és que el ponent arribe a les comarques costaneres, cosa que significaria que en àmplies zones litorals i prelitorals tocaríem els 40ºC i, fins i tot, en alguns punts es podrien superar els 42º i 44ºC!!. Segons À Punt Alzira arribarà el pròxim dilluns als 44º.

Afortunadament esta massa d’aire càlid es retirarà molt ràpid i, a partir del dimarts 13, les temperatrues es desplomaran entre 10 i 13ºC en a penes 24hores tornant a valors molt més suportables.

PRECAUCIÓ: Com que estos pròxims dies l’ambient serà molt calorós, el risc d’incendis seguirà sent molt alt en gran part del territori. Extremeu les precaucions i no feu foc prop de masses forestals. Si veieu algun incendi o columna de fum, crideu ràpidament al 112.

Inforatge