Proposta innovadora del grup de cambra enCANT@, 8 veus +1 a Guadassuar

0
291


El grup de Cambra enCANT@, 8 veus +1 es presentarà a Guadassuar el proper dissabte 24 de Juliol a L’Esglesia Parroquial de Sant Vicent Màrtir amb una proposta innovadora com a conjunt vocal, ja que «unim la paraula en totes les seues versión, cantada i narrada, creant una història i una posada en escena que de segur no deixarà impasius als espectadors», segons el seu gestor i cantaire Martí Asensi.

enCANT@ ofereix als espectadors la possibilitat de gaudir d’una espècie de trívium del segle XXI: música, cant i literatura. A aquestes tres disciplines s’uneix una quarta, que és la interpretació-interacció amb el públic per part de les vuit+una veus de la formació, «de manera que les tres disciplines van més enllà del prosceni i es fonen amb el públic».

Esta formació coral es caracteritza per comptar amb un ampli repertori interpretatiu tant per als concerts a “cappella” com per a aquelles actuacions amb un piano acompanyant o altres tipus de formació musicals.

Programa de Concert:

“Maria, Prima Donna”
“Drop, drop slow tears”…………………….. Orlando Gibbons (1583-1625)
“Es ist ein’ ros’ entsprungen”………… Michael Präetorius (1571-1621)
“Ego sum panis vivus”……..…… G. Pierluigi da Palestrina (1525-1594)
“Abendlied, Op.69, nº 3”………………… Josef Rheinberger (1839-1901)
* “Pie Jesus, Rèqiem”.….…….………….……. Gabriel Fauré (1845-1924)
** “Stabat Mater”………………………………….…. Rubén Martínez (1996)
“To be sung on the water, Op 42, nº2”…… Samuel Barber (1910-1981)
“Sure On This Shining Night”……………………. Morten Lauridsen (1943)
“Ubi caritas”…………………………………………………. Ola Gjeilo (1978)

Arranjament, José Luis Castell Sabater
Estrena mundial.
Direcció Musical
José Luis Castell Sabater
Rapsoda
Noelia Bañòn Màs
Pianista Acompanyant
Francis Blanes Semper