Quatre concerts en els Nits de Música a la Xopera d’Algemesí

0
448

Aquesta serà la sisena edició de les Nits de Música a la Xopera, un festival de músiques del món dirigit per Josep Maravilla que acollirà diverses actuacions a l’espai natural de la Xopera d’Algemesí els últims quatre divendres de juliol, sempre a les 22:30 h.


A partir del segon divendres del mes de juliol, dia 9, es podrà gaudir de Frankie’s Funkinjectors, una formació musical que oferirà el millor Funk i Soul de la mà de la cantant americana Frankie McCoy. En segon lloc, Malwina Masternak Group, és el grup encarregat d’amenitzar el tercer divendres del mes, la nit del 16, amb un estil que combina tradició de jazz amb harmonies modernes.

El 23 de juliol, Oscar Britz, cantant, guitarrista i autor valencià ens presentarà “Amor i psicodèlia en temps de virus”, la seua nova obra conceptual que ja és l’àlbum desé de la seua llarga carrera. Finalment el 30 de juliol, tancarà el cicle de concerts d’enguany Nina Dinamita & La Swing Milicia, un grup de swing format majoritàriament per dones i un exemple més de que les diferents propostes d’aquesta edició tenen un gran nombre d’artistes femenines en primera línia.

 

El regidor de Cultura, Pere Blanco, ha destacat la consolidació d’un certamen que compta amb el suport del públic i que s’ha consolidat al voltant d’una proposta musical variada de gran nivell i molt adequada per a l’estiu en un espai únic.


Sempre amb les mesures de seguretat i sanitàries pertinents, les Nits de Música a la Xopera arriben per oferir-nos espectacles d’allò més diversos i fer-nos gaudir de les nits càlides d’estiu.