Sumacàrcer amb 40,5º, Alzira, Alberic i Carcaixent (39,9º) registren les màximes

0
231

La temperatura més elevada a la comarca de la Ribera l’ha registrat hui a Sumacàrcer amb 40,5º, mentre Alzira, Alberic i Carcaixent han fregat els 40º.

La majoria de municipis de la Ribera Alta han superat els 38º, casos d’Alginet (39,2º), La Pobla Llarga (39,6º), Guadassuar 39,1º, La Barraca d’Aigües Vives (38,6º), Algemesí i l’Alcúdia 38,9º, Carlet, Benifaió i Sueca (38,6º) i el centre de Cullera 38,2º.

Les distintes estacions meteorològiques d’Alzira també han superat totes els 38º; la màxima més elevada ha estat de l’Alquenència amb 39,9º, seguida de la partida de Mulata amb 39,3º, l’Ajuntament (39º), la Casella (38,7º) i la Murta (38,2º).

Mentre les temperatures menys caloroses s’han registrat a la costa, concretament a les platges de Les Palmeres (36,5º) i  a la de Sant Antoni de Cullera (36,6º).

S’han complit així les previsions que pronosticaren màximes de fins 40º a la Ribera Alta.

Dilluns baixen les temperatures però dimarts torna el ponent

El més destacable és que, demà dillunes, es tallarà el vent de ponent i tindrem una suavització tèrmica però aixina i tot continuarà sent un dia calorós, no tant com hui però amb temperatures altes especialment per les comarques més interiors on el mercuri no presentarà canvis significatius. Això sí, pel litoral els termòmetres es desplomaran i l’ambient serà molt més agradable que hui.

A primeres hores del dia tindrem presència de núvols baixos matinals que es retiraran al llarg del matí quedant una jornada assolellada igual que a la resta del territori.

Riberaexpress / Inforatge