Homenatge al millor Tennis Taula Alzira de tots els temps

0
173
Un moment de la recepció al Saló de Plens

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut en Recepció oficial al Club Tennis Taula Alzira, amb motiu de l’espectacular temporada 2020-21 de tots els seus equips.

L’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Serveis Públics i Esports, Fernando Pascual i el president del club, Àngel Balaguer, han dirigit unes paraules als assistents. També han assistit a l’acte la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés i els regidors Rubén Palau i Ricardo Belda.
Després de 52 anys d’història els dos primers equips del tennis taula Alzira han aconseguit aplegar al més alt, a la Divisió d’Honor i Primera Nacional, cosa que ha derivat en el posterior ascens a les dos màximes categories del Tennis Taula, la Super Divisió d’Honor i Divisió d’Honor, i tot sense perdre cap encontre.
Pel que fa al primer equip ha guanyat tots i cadascun dels partits, convertint-se en el millor dels 30 equips participants. Un dels seus principals valedors és el jove José Carlos Guillot que va obtindre el millor percentatge de victòries, a més de la consideració de millor jugador de tota la fase d’ascens celebrada a Antequera (Màlaga).
Per arredonir els magnífics resultats cal també posar en valor els resultats de l’equip C, que l’any passat ja va ascendir a Super Autonòmica i enguany ha pujat a 2a Nacional, la 4a categoria espanyola.
Pel que respecta a la competició del K.O., la Copa, també han sigut important en quan a triomfs i medalles. En l’Autonòmic, l’Hortitec A, Tasos Riniotis i Joseca Guillot, foren subcampions, sols superats en la final per l’Alacant, equip de Super Divisió d’Honor.
Cal també anomenar a Libre Sancho que ha passat a la història del tenis taula valencià per haver aconseguit el seu quint títol igualant a l’alcoià Alfredo Gisbert, que era qui més triomfs havia obtingut fins el moment.
Després de la fase d’ascens disputada el 12 i 13 de juny en Antequera, s’han succeït totes les competicions estatals que no s’han jugat a causa de la covid. Sense temps per a celebrar el títol i els ascensos, jugaren per primera volta la Copa del Rei on arribaren a quarts de final i es trobaren a l’heptacampió d’Espanya, Priego de Còrdova, que els eliminà.
En el Torneig Estatal, després d’una complicada competició aconseguixen accedir a classificar-se en el zonal. Libre Sancho va aconseguir pujar al 3r graó del podi, a l’igual que va fer Joseca Guillot i l’equip en categoria juvenil.
Esta medalla de bronze ha servit als jóvens Guillot, Ángel Olaya, Sergi Gómez i Iván Martín per obtindre la condició d’esportistes d’elit.
Els jugadors del club són:
Primer Equip: Javier Rodilla, Libre Sancho, Anastasios Riniotis, y José Carlos Guillot.
Segon Equip: Angel Balaguer, Sergi Gomez , Ivan Martin y Angel Olaya.
Tercer Equip: Danilo Latorre, Mincho Yankov, Jose Fuster, Pascual Gregori, Juanjo Ibáñez i Enrique Sanchis.
Me gusta

 

Comentar
Compartir