Els alcaldes d’Alzira, Castelló i Alfarp s’incorporen al projecte de Més-Compromís

0
237

Coincidint amb la seua refundació tres alcaldes de la Ribera; els d’Alzira, Diego Gómez, de Castelló, Óscar Noguera i d’Alfarp, Santi Cervera, de la Ribera Alta, junt els de Palmera i Rafelcofer a la Safor i l’alcaldessa de d’Alcosser de Planes del Comtat, s’han incorporat al projecte de Compromís.

El sis alcaldes i alcaldesses, que fins ara eren independents o estaven adscrits directament a la coalició han decidit sumar-se al projecte de Més-Compromís encapçalat per Àgueda Micó.

Gómez, Noguera i Cervera han fet el pas esta mateixa setmana, tot just després del congrés de refundació.

Enfortir el projecte conjunt de Compromís

La primera autoritat d’Alzira, des de fa 6 anys, i vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Diego Gómez, ha manifestat hui que «L’esperit d’obertura a la societat, el projecte del valencianisme modern bassat en el sobiranisme democràtic i l’enfortiment orgànic que han eixit dels debats del congrés, m’han decidit a fer el pas de sumar-me al projecte dels companys de Més-Compromís. Gómez ha afegit, «portàvem anys treballant junts colze a colze i crec que ara és el moment de fer el pas per a enfortir encara més el projecte conjunt de Compromís».

Segons la secretaria general de Més-Compromís, Àgueda Micó, «la incorporació d’estos companys i companyes és una magnífica notícia que reforça l’aposta per l’enfortiment municipalista i l’obertura del partit«.