Història, viatges, ruta dels esmorzars en la programació d’estiu d’Alzira Ràdio

0
200

Alzira Ràdio presenta la programació de l’estiu

  • Entre les novetats, espais destinats a la història alzirenya, viatges o la ruta dels esmorzars per la ciutat

 

Alzira Ràdio refresca la seua programació a partir del  pròxim dilluns 5 de juliol amb un matí de nous continguts. Gastronomia, viatges, música i llibres és un bon còctel que oferirà cada matí El Dia per Davant des de les 9 del matí fins a les 13 hores  per afrontar l’estiu amb una programació a prova de les altes temperatures i els colps de calor.

 

La setmana comença dilluns en clau femenina amb un espai destinat a les dones inventores basat en el llibre escrit per Sandra UVE  Supermujeres superinventoras i un altre espai on les mascotes són les protagonistes. Amb la col•laboració de l’associació LaCua, cada setmana es presentaran les mascotes en adopció i acollida, s’inclou també  les iniciatives de l’àrea de Benestar Animal de la Regidoria de Sanitat.

 

Dimarts, de la mà del cronista de la ciutat,  Aurelià Lairon, viatjarem per la història d’Alzira des de 1939, mentre que dimecres el viatge el farem a diversos llocs del nostre territori a través de Terreta Tours, que ens presentarà opcions de viatge sense anar massa lluny.

 

La gastronomia estarà present dimecres i dijous. Amb la Ruta dels esmorzars, Alzira Ràdio donarà visibilitat als diferents locals de restauració alzirenys on fer una parada a l’hora d’esmorzar. Alternatives que ens presentarà Elian Vayà a peu de carrer.

 

Dijous serà el torn dels dinars amb l’espai On dinem,  amb entrevistes amb els responsables dels bars i restaurants de la ciutat.  I si el que ens agrada és llegir, l’espai Dones i lletres ens acostarà a la Biblioteca municipal per gaudir de llibres escrits per dones o en els quals són protagonistes. Un espai amb la col•laboració de la Directora de la Biblioteca municipal, Asun Perepérez.

 

I per últim, la música i l’entreteniment tindrà cabuda en el nou espai  L’última i mon anem cada dia de 12 a 1 h. Un repàs a les efemèrides del dia amb música i molt d’humor.  Tot això i més a partir de dilluns