Cullera autoritza l’estacionament davant els guals als propietaris

0
136

 

L’Ajuntament emetrà targetes identificatives per als propietaris

 

Cullera seguix guanyant espais per millorar i augmentar la bossa d’aparcaments a tota la ciutat. L’Ajuntament ha posat en marxa la nova ordenança de guals que permet als propietaris aparcar els seus vehicles davant i amb la qual es crearan més espais d’estacionament.

 

Els estacionaments tan sols podran efectuar-lo els vehicles que habitualment ocupen l’aparcament interior i, per això, el princicipal requisit és estar empadronat en la vivenda.

 

D’esta nova ordenança podran beneficiar-se tots els propietaris de guals familiars amb un màxim de quatre cotxes més un addicional, en cap moment els guals comunitaris. Per a això, l’Ajuntament emetrà targetes identificatives perquè els propietaris puguen aparcar davant del seu gual, que es poden demanar a la Seu Electrònica o bé presencialment amb cita prèvia a l’oficina Atén (ubicada al baix de la Casa Consistorial).

 

“És un pas més en el compromís d’este equip de govern per millorar el dèficit d’aparcaments que viu la ciutat que, junt amb el Pla Aparca, no parem de buscar mecanismes i espais per augmentar el nombre de places per poder aparcar”, destaca la regidora de Policia Local i Règim Interior, Maria José Terrades.

 

Esta nova normativa es posa en funcionament en unes dates claus prèvies als mesos estivals de juliol i agost on, com és habitual, la ciutat acull major volum de vehicles per la qualitat turística i, per tant, la mesura ajudarà a la descongestió. A més, a estos espais d’aparcament que ara es guanyen es sumen les més de 2.000 places addicionals que el consistori ha habilitat per a l’estiu.

 

Targetes d’autorització

 

L’Ajuntament expedirà dos tipus de targetes que permetran l’ocupació del gual. Una verda que serà gratuïta i permet l’aparcament diürn (de 10.00 a 21.00 hores) i altra de color roig que autoritzarà l’aparcament durant les 24 hores del dia i per a la qual caldrà abonar una tasa.