Tornen les Nits del Castell a Cullera

0
312

 

La iniciativa cultural comptarà tot l’estiu amb teatres, màgia, música, recreacions medievals, escape castle, tango i espectacles familiars

 

La proposta de recreacions medievals ‘La vida en el Castillo’ donarà el tret d’eixida a l’edició d’enguany de les Nits del Castell de Cullera. Este diumenge, 4 de juliol, arranquen estes jornades de cultura i espectacles que es celebraran al llarg de tot l’estiu en una de les fortificacions més emblemàtiques de tota la comarca de la Ribera.

 

Teatres, màgia, música, recreacions medievals, escape castle, tango i espectacles familiars ambientaran un any més les nits estivals al Castell. Pràcticament tots els dies fins al 31 d’agost hi hauran espectacles que complementaran l’oferta turística de la ciutat a través d’activitat, oci i diversió en un espai patrimonial únic.

 

Pots consultar tota la programació i comprar entrades a través del web jmgestionteatral.com.