Solemne acte del lliurament del bastó de comandament a la Comissaria Alzira-Algemesí

0
341
Els alcaldes d’Alzira i Algemesí escoltant la intervenció del Cap de la Policia Nacional de la Comunitat Jorge Zurita
Agents de la Policia Nacional durant l’acte celebrat a Alzira

El Cap Superior de la Policia Nacional de la Comunitat, Jorge Zurita, ha lliurat hui el bastó de comandament a l’Inspector en Cap de la Comissaria d’Alzira-Algemesí, Pedro Fisac, en un solemne acte celebrat en la Plaça del Carbó, tot just a les portes de l’Ajuntament de la capital comarcal.

Aquesta entrega «simbolitza la dignitat de la professió i dedicació cap a totes les veïnes i veïns d’Alzira i Algemesí» segons ha manifestat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Tasca esencial en la pandèmia

La primera autoritat local ha destacat «la tasca duta a terme durant la pandèmia per part de la Policia, com a tasca essencial, que junt a amb altres cossos i associacions, com Policia local, Protecció Civil, Exercit, Serveis Sanitaris, Serveis Socials, Voluntariat, etc. han demostrat la seua paciència i solidaritat amb els nostres pobles».

Mentre l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, significava, «sense la vostra actuació, sense la protecció de la seguretat i sense la definició dels valors democràtics, no pot existir un normal desenvolupament de l’Estat de Dret. Trenzano dirigint-se al comissari, resaltava «Pedro Fisac, a més del bastó de comandament, reb la confiança, credibilitat i coneiximent a una trajectòria impecable».