Multen a l’agressor de l’empleat d’una botiga per recriminar-li que no portava mascareta en Alzira

0
408

L’incident va tindre lloc en un supermercat del carrer Gandia el 24 de maig

 

Multa de 540 euros a l’agressor d’un empleat d’un supermercat que li va recriminar que no portava màscara
El denunciat, amb actitud agressiva, va agredir al treballador i li va causar diverses lesions a la mà i en el muscle.

La secció cinquena de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a un home a pagar una multa de 540 euros per agredir a l’empleat d’un supermercat d’Alzira que li va recriminar que no portara posada la màscara contra el Covid-19.

Així es desprén de la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la qual els jutges desestimen el recurs interposat pel condemnat amb la resolució del jutjat que li va condemnar al pagament d’aquesta multa per un delicte lleu de lesions i un altre de maltractament d’obra. A més, se li va imposar el pagament d’una indemnització de 245 euros per les lesions patides.

L’incident va tindre lloc el 24 de maig de 2020, quan sobre les 13.45 hores va acudir el condemnat a un supermercat situat al carrer Gandia d’Alzira.

Una vegada a l’interior, va ser recriminat per l’empleat i encarregat del mateix per no portar la màscara. Llavors, el denunciat, amb actitud agressiva, li va agredir i li va causar diverses lesions a la mà i en el muscle. A més, amb motiu de l’agressió, el seu telèfon mòbil va patir danys

Així mateix, a conseqüència del succés, l’arc de seguretat que trobava en l’establiment va patir danys pels quals el propietari reclamava.

El condemnat va demanar que es revocara la sentència apel·lada i es dictara una altra absolutòria per diferents motius, com que la resolució no és ajustada a dret en haver-se negat al recurrent la sol·licitud i exhibició de l’enregistrament de l’establiment i, també, per vulneració de la presumpció d’innocència i error en la valoració de la prova.

El tribunal, després d’estudiar aquests arguments, els desestima i confirma la resolució d’instància.

EP