El 28 de juny, Dia Nacional de l’Orgul LGTBI / Fernando Pascual

0
194
El Dia Nacional de l’Orgull LGTBI és una data de rellevància estatal en la qual festejar i posar en valor alguns dels fonaments sobre els quals s’assentisca la nostra convivència, i que apareixen recollits en la Constitució Espanyola.
Des del PSOE d’Alzira, donem suport a la declaració Institucional del Govern d’Espanya, perquè quan els col•lectius LGTBI reclamen «Mestressa a qui vulgues» o «Que ningú et diga qui eres», la qual cosa en realitat posen en relleu és la defensa dels Articles 14 i 10.1 de la Constitució, en reconéixer el dret a la plena igualtat, a la dignitat i al lliure desenvolupament de la personalitat, entre altres.
Els socialistes alzirenys, compartim les reivindicacions del col•lectiu LGTBI perque tenen a veure amb el fet que aqueixa identitat i aqueixa expressió no suposen barreres materials en el ple desenvolupament de les seues vides, com per desgràcia encara succeeix a l’efecte de veure garantida la dignitat i la llibertat davant la violència en l’espai públic o en espais d’oci. Estimar a qui estimes o ser qui eres són lemes que no poden enfosquir la profunda reivindicació de drets humans que promouen els col•lectius LGTBI i amb la qual els socialistes alzirenys i el Govern d’Espanya, en el seu conjunt, està compromés.
Els socialistes alzirenys, condemnem enèrgicament qualsevol discriminació contra les persones LGTBI i els seus drets fonamentals, inclosa la incitació a l’odi. Per això recordem la importància de prendre mesures concretes per a posar fi a la discriminació contra les persones LGTBI.
Nosaltres considerem necessari secundar totes aquelles accions que tinguen per finalitat la promoció de la igualtat, especialment les dirigides a lluitar contra els estereotips i a millorar l’acceptació social de les persones LGTBI.
Fernando Pascual Moscardo
President del PSOE d’Alzira
Francesc Signes Nuñez e 5 personas más
1 vez compartido
Me gusta

 

Comentar