Cs critica la dificultat del nou sistema de pagament de la zona blava d’Alzira

0
233

    • Clara Aledón: “Les noves màquines, en comptes de simplificar el procés, tenen un sistema farragós i incòmode per als usuaris””

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha criticat “la dificultat del nou sistema de pagament de la zona blava”. “És massa farragós, és difícil des de traure un tiquet fins a pagar una multa”, ha assegurat.

Segons Aledón, “abans el tiquet s’imprimia a l’instant i ara fa falta més temps”. A més, ha denunciat, “el sistema de cobrament és caòtic, s’ha anar a la policia i després a recaptació, sabem d’usuaris que han hagut d’anar diverses vegades per a pagar”.

“No s’ha pensat en els usuaris, estem molt pitjor que amb el sistema anterior”, ha destacat l’edila de Cs, al mateix temps que ha defensat que “aprofitant que s’han canviat les màquines, s’hauria d’haver simplificat el procés; però s’ha fet tot el contrari ja que abans era més fàcil i còmode”.