La tempesta d’este matí descarrega fins a 20 l/m2 en punts de la Ribera

0
163
La pluja ha sigut prou intensa durant alguns minuts en la major part de la comarca

Fins a 20 l/m2 ha descarregat la tempesta d’este matí en alguns punts de la Ribera com en el municipi de Tous i en l’estació de Sollana en l’Albufera. Li han seguit els 16 l/m2 caiguts en Carlet, en Catadau i en l’estació de la partida de Carriona al terme de l’Alcúdia, els 14 de Benifaió, els 11 de Guadassuar, Alginet i del centre urbà de l’Alcúdia, els 10 l/m2 de Sueca i els més de 9 l/m2 registrats en les estacions de l’Alquenència, i de la partida Mulata a Alzira.

Millora de l’oratge

Oratge més estable el que tindrem demà dijous una vegada es retire la vaguada que ens està deixant les precipitacions i tronades de hui. Dia amb poca nuvolositat i només de vesprada creixeran núvols d’evolució pe les comarques més interiors que podran deixar caure algun ruixat molt puntual i aïllat.

Les temperatures tendiran a recuperar-se i guanyarem els graus perduts hui. Respecte al vent, entrarà fluix de component marítima amb ratxes moderades de gregal (NE) pel litoral alacantí.

Riberaexpress / Inforatge