Amparo Carrió d’Alzira guanya el premi Fugaz pel millor maquillatge i peluqueria

0
561

La peluquera alzirenya, Amparo Carrió, s’ha alçat amb el premi Fugaz pel millor maquillatge i perruqueria en el curtmetratge Stanbrook, curtmetratge que ha acaparat el major nombre de guardons en estos premis que són els Goya dels curtmetratges. La pel·licula Stanbrook aconseguia 7 premis de les 9 nominacions amb que comptava.

Una d’estes categories, la de perruqueria i maquillatge ha sigut per al tàndem format per l’alzirenya Amparo Carrió i Alba Colorus en un treball que l’alzirenya definia com «costós i tot un repte tenint en compte que el curtmetratge era en blanc i negre i estava centrat en l’època de la Guerra Civil».

Carrió s’ha mostrat «molt satisfeta i emocionada» en el programa «El dia per davant» d’Alzira Ràdio, per esta faceta de maquilladora i perruquera en el món audiovisual que compatibilitza des de fa 15 anys amb els seus salons de bellessa. L’alzirenya ha treballat durant anys en sèries televisives en Canal 9 i ara en À punt com Negocis de família o l’Alqueria Blanca entre altres i també ha participat en pel·lícules. Una trajectòria que ara ha tingut premi.
El curtmetratge guanyador, Stanbrook es pot vore en obert a la plana web dels Premis Fugaz.