Algemesí promou el llenguatge inclusiu a l’àmbit del comerç local

0
221

 

42.000 sobres per a entrepà i 4.500 bosses de paper en la campanya “Donem suport a l’hostaleria amb Igualtat”

 

 

Són 4.500 bosses i 42.000 sobres de paper alimentari que es repartiran a 36 establiments d’hostaleria local per tal de sensibilitzar la ciutadania i fer-la reflexionar sobre com ens comuniquem amb missatges com La clientela (en compte del masculí genèric el client), el personal (en compte de l’empleat), o la societat algemesinenca (en compte de els algemesinencs). Aquest marxandatge ha sigut íntegrament elaborat per personal amb diversitat funcional. La campanya ha sigut finançada amb càrrec als crèdits rebuts del Ministeri d’Igualtat a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.

 

En la presentació de la campanya van participar Josep Camarasa, president d’Arbal; Mª Àngels Sierra, presidenta d’Acsa; Carles Gallardo, vicepresident d’Empal; Immaculada Cerdà, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i la regidora d’Igualtat, Fina Machí. Per a la regidora, “«Donem suport a l’hostaleria amb Igualtat» és una campanya que es fonamenta en la necessitat de treballar en tots els àmbits per a la igualtat efectiva entre dones i homes en la implantació d’un llenguatge no sexista en l’àmbit administratiu i el seu foment en la totalitat de les relacions socials, culturals i artístiques”.