L’Alzira que disputarà la Copa del Rei, tindrà rivals andalusos, murcians i manxecs en lliga

0
153

La UD Alzira ha quedat enrolat en el grup 5é de la 2ª divisió RFEF i tindrà com a rivals a cinc equips valencians a més de conjunts andalusos, de Castella la Manxa i de la comunitat de Múrcia, junt a la UD Melilla que serà el desplaçament més llarg dels blaugranes. Però la notícia més gratificant d’este primer dia d’estiu per al conjunt de Dani Ponz és que tornarà a disputar la Copa del Rei.

 

Els representants dels equips han triat mitjançant votació la configuració dels 5 grups de 18 equips que iniciaran la competició el pròxim 5 de setembre i conclouran el campionat regular el 15 de maig.

El playoff ho jugaran els classificats del 2n al 5é de cada grup, mentre els 5 campions de grup aconseguiran l’ascens directe, i la resta de 5 places d’ascens eixirà d’un Playoff que es disputarà en seu neutral entre el 22 i el 29 de maig entre els classificats del 2n al 5é de cada grup.

Descendiran a Tercera RFEF els 5 pitjors classificats de cada grup, el 13é més ben classificat aconseguirà la permanència i els altres 4 equips classificats en aqueixa posició disputaran un altre Playoff a la fi de maig en el qual dos conjunts aconseguiran la permanència.

 

Grup V

Atlético Mancha Real (Andalusia)

CD El Ejido 2012 (Andalusia)

Club Recreativo Granada (Andalusia)

Calvo Sotelo Puertollano CF (Castella La Manxa)

CD Marchamalo (Castella La Manxa)

CD Toledo (Castella La Manxa)

UD Socuéllamos CF (Castella La Manxa)

Atlético Levante UD (Comunitat Valenciana)

CD Eldense (Comunitat Valenciana)

CF Intercity (Comunitat Valenciana)

CF La Nucía (Comunitat Valenciana)

Hércules d’Alacant CF (Comunitat Valenciana)

UD Alzira (Comunitat Valenciana)

UD Melilla (Melilla)

Águilas FC (Regió de Múrcia)

Club Atlético Pulpileño (Regió de Múrcia)

Mar Menor CF (Regió de Múrcia)

Real de Múrcia CF (Regió de Múrcia)