Les mascaretes deixaren de ser obligatòries a partir del 26 de juny

0
402

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat hui que les màscares ja no seran obligatòries en els exteriors a partir del dissabte 26 de juny. Este serà l’últim cap de setmana amb màscares en els espais a l’aire libre, ha explicat Sánchez este divendres durant la clausura de la reunió en el Cercle d’Economia a Barcelona.

En les últimes setmanes a mesura que avança el procés de vacunació i descendia la incidència acumulada es venia especulant sobre el fi de la màscara a l’aire lliure. En l’actualitat la taxa nacional de coronavirus se situa en 96,64 casos per 100.000 habitants. Es tracta de la dada més baixa des de finals de l’any passat. No obstant això, encara una sèrie de comunitats autònomes mantenen incidències elevades. És el cas d’Andalusia, La Rioja i País Basc, amb 177, 155 i 126 casos per cada 100.000 habitants.