Emotiu acte dels companys de Wafaa a l’IES Pere Esplugues de La Pobla Llarga

0
743

El professorat i els alumnes de l’IES Pere Esplugues de La Pobla Llarga, on estudiava Wafaa Sebbab, han protagonizat, este migdia al pati del centre, un emotiu acomiadament a la seua companya i mostra de condol i respecte cap a la seua família.

En mig d’un silenci sepulcral, el director de l’institut, Vicent Ortiz, ha fet una reflexió prèvia dirigida a tot l’alumnat davant la important i sentida pèrdua. A més la professora de Valencià, Empar Cortell, ha llegit una adaptació del mite de la figura de Casandra i la de Francés, Alicia Sabater, ha llegit un poema que tracta sobre la problemàtica de la violència de génere.

Al final de l’acte alumnes i professors han guardat un respectuós minut de silenci sols trencat pel «Cant dels Ocells» de Pau Casals i per una atronadora ovació al final de la concentració.

«No se nace para el odio sino para el amor la ternura y la paz» així començava el poema llegit del poeta xilé Sergio Macías.