Registren amb radars de sondeig una finca de Carcaixent amb el detingut per la desaparició de Wafaa

0
348

La Guàrdia Civil continua hui les investigacions per la desaparició de la jove de 21 anys Wafaa Sebbah al novembre de 2019 a Carcaixent, i està registrant amb gossos una finca situada en este terme municipal en companyia del detingut, David S.O., a qui s’han emportat de la caserna en el qual ha passat la nit per a aquesta nova diligència.

Fonts pròximes al cas interpreten que aquest registre, així com altres diligències que s’estan duent a terme amb georradares, radars de sondeig a l’interior del sòl, i la triangulació del posicionament del mòbil del detingut en les dates pròximes a la desaparició, apunten al fet que els agents estan buscant localitzar el cos de la jove desapareguda on poguera haver-lo deixat el suposat assassí.

Els agents de la UCO s’han emportat de les dependències de l’institut armat a Carcaixent al detingut a les huit d’aquest matí i, després de circular per carreteres de la zona, estan ara buscant en la citada finca, la qual cosa fa suposar que el sospitós tardarà a ser conduït davant l’autoritat judicial per al seu interrogatori per l’instructor del cas.

La detenció de David S.O. es va produir ahir tard en la localitat de Manuel. Té 30 anys, nombrosos antecedents per violència masclista i altres delictes. El sospitós va ser traslladat a les dependències de l’institut armat a Carcaixent. La investigació es desenvolupa de manera conjunta entre la Unitat Central Operativa (UCO) i la Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ) de València.

La víctima, nascuda el 24 de gener de 2000, residia a Carcaixent i va ser la seua mare la que va interposar la denúncia per la seua desaparició el dia 29 de novembre de 2019. Va ser vista per última vegada el 17 de novembre de 2019.

Després de la desaparició de Wafaa Sebbah, el seu cas es va relacionar amb el de Marta Calvo, ja que l’autor confés d’aquella altra desaparició, Jorge Ignacio P.J, era sospitós de l’assassinat d’altres dues joves i l’atac a altres set. No obstant això, el llavors delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, va assegurar que la Guàrdia Civil tenia una línia d’investigació «clara», segons la qual la desaparició de Wafaa no tindria relació amb el cas de Marta Calvo.

EFE