Proposen connectar Carlet, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira amb un carril ciclopeatonal

0
386
Connectar els pobles de la Ribera Alta mitjançant un carril ciclopeatonal
Un veí de l’Alcúdia ha fet una proposta als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana per tal de connectar tres municipis de la Ribera Alta mitjançant un carril ciclopeatonal.La idea consisteix en completar el carril bici de l’Alcúdia fins a Alzira passant per Guadassuar.
Seria fàcil i facilitaria les vides de la gent que viu a l’Alcúdia, Guadassuar, Algemesí i Alzira fer aquesta inversió, donat que es connectarien uns pobles amb bici als que, a hores d’ara, sols pots arribar-hi si disposes d’un automòbil o motocicleta.
Si us agrada la proposta, es necessita la vostra ajuda perquè el projecte seguisca endavant. Tan sols heu d’entrar a l’enllaç i fer clic en el botó d’avalar:
https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/68