Cullera es manté amb 7 casos actius

0
93

Cullera es manté en una incidència de “risc baix”

 

Per segon mes consecutiu no es detecta presència de Covid-19 a les aigües residuals

 

Cullera es manté en una incidència de “risc baix” per Covid-19 des de fa ja un mes. Salut Pública ha comunicat hui mateix 7 casos en els darrers 14 dies, el que suposa una taxa de 32,24 per cada 100.000 habitants.

 

De fet, estes dades coincideixen amb els resultats de les darreres anàlisis a les aigües residuals del municipi, mostres recollides a 10 de juny. D’esta manera, per segon mes consecutiu, no s’ha detectat presència per SARS-CoV-2 ni al nucli urbà ni a la zona residencial de la platja.

 

La responsabilitat en l’aplicació de mesures i el comportament ciutadà, està sent el camí perquè el municipi presente, a les portes d’un estiu clau per a la recuperació econòmica, unes xifres d’incidència molt baixa.

 

Des de l’inici de la pandèmia, Cullera s’ha caracteritzat per ser “un exemple de bon fer, de responsabilitat, de prudència i d’adaptar-nos i preparar-nos per poder refermar que som una ciutat segura”, segons ha expressat l’alcalde Jordi Mayor.