Carcaixent obrirà la piscina d’estiu el pròxim dilluns

0
399
  • A l’igual que la temporada passada, caldrà reservar prèviament a travès de l’APP Municipal

A partir del dia 21 de juny la piscina descoberta del poliesportiu obrirà la temporada fins el 31 d’agost que, a l’igual que l’estiu passat, estarà marcada per les directrius que les persones usuàries de la instal·lació hauran de complir en relació al control del COVID-19.

 

Una de les principals mesures que van a aplicar-se és que per a poder accedir al bany lliure serà imprescindible realitzar reserva prèvia descarregant-se la APP de l’Ajuntament de Carcaixent i accedint a cita prèvia per a tramitar la plaça de bany. Per sol·licitar més informació sobre com realitzar la reserva, es pot cridar al Departament d’Esports (962457651/50) en horari de 12h a 14h, o al número de telèfon de la taquilla de la piscina descoberta (608025212 ), en horari de bany (de dilluns a dissabte de 10:30 a 13:30h i de 16 a 20h, diumenges de 10:30 a 13:30h). Les cites s’hauran de sol·licitar amb una antelació màxima de 48h i una mateixa persona sols podrà tramitar un màxim de 4 inscripcions.

Aforament reduït

Hi haurà un aforament reduït que anirà adaptant-se a l’indicat per la Generalitat conforme es vaja veient la seua viabilitat atenent a les característiques de la piscina descoberta. En quant a la venda d’entrades, solament hi haurà entrades puntuals de mig dia i bo de 7 banys, amb la intenció de dotar d’una major flexibilitat pel que fa a les entrades i que més gent es puga aprofitar del servei.

 

Recordar que els menors caldrà que vagen acompanyats d’un/una responsable o presentar una autorització que caldrà recollir-la i entregar-la pel pare/mare o tutor/a a la taquilla de la piscina. En el cas de no disposar d’autorització no es podrà accedir a la piscina.

 

Les zones d’estada fora de l’aigua estaran regulades pel personal de la instal·lació seguint les directrius marcades en relació al COVID-19 i posant especial cura en mantenir la distància de seguretat entre grups. La circulació per dins de la instal·lació estarà regulada amb diferents entrades i eixides per a evitar les aglomeracions i, a més, serà necessari l’ús de mascareta en les zones comuns com vestidors o servicis per a minimitzar el risc.

 

Per a més informació podeu consultar l’apartat de la pàgina web http://www.carcaixent.es/va/activitatsesportives/piscinadescoberta, on teniu diferent informació relacionada amb la normativa interna de la piscina d’estiu, informació de la piscina i els diferents plans de desescalada municipal que fins ara s’han ficat en marxa així com les diferents autoritzacions que cal omplir i portar a la la instal·lació en el cas de menors i de persones que realitzen les tasques de tutor/a.

 

Horari de bany:

Des del dia 21 al 23 de juny de 16 a 20h.

A partir del dia 24 de juny i fins el 31 d’agost:

– De dilluns a dissabte de 10:30 a 13:30 i de 16 a 20h.

   – Diumenges de 10:30 a 13:30h.

Inscripcions als cursets de natació 

Inscripcions als cursets de natació al Departament d’Esports, en horari de 12h. a 14h., els dies 15, 16, 19 i 20 de juliol (places limitades en tots els grups). Consultar els horaris i grups en el document adjunt.