Carlet contractarà este estiu a 95 jornalers aturats

0
135
Els treballadors i treballadores, que s’incorporaran al juliol, han de pertànyer al règim agrari de la Seguretat Social

L’Ajuntament de Carlet, mitjançant el servei municipal de l’ADL, gestionarà el programa d’ocupació INEM AGRÍCOLA dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), a través del qual contractarà 95 veïnes i veïns per a desenvolupar treballs no qualificats.

Esta actuació s’emmarca dins del programa de foment del treball destinat a pal·liar l’atur estacional, amb la finalitat de garantir a les persones aturades del règim agrari un complement de renda mitjançant plans especials de treball en zones rurals deprimides.

Les persones contractades, que hauran d’estar inscrites a l’atur i donades d’alta en el Règim Agrari de la Seguretat Social almenys un mes dels últims nou, desenvoluparan les tasques al llarg d’un mes durant els mesos de juliol, agost o setembre. Els treballs consistiran en la neteja de les voreres dels camins rurals Cabeçolet, Casa Blanca, Corral del Rector i Racó dels Pesebrets. També els del camí de la Parra, Tenis i Font Blanca, a més de diverses parcel·les municipals.

Fins al dia 11 de juny, data en que acabava el termini de presentació de sol·licituds per a participar en este programa, el registre d’entrada del consistori carletí ha rebut un total de 131 peticions per a participar en el programa.