Sumacàrcer amb 36,4º registra hui la màxima de la Comunitat

0
259

La Ribera Alta ha sigut hui la comarca més calorosa on Sumacàrcer, amb 36,4º, ha registrat la màxima temperatura de la Comunitat Valenciana. Però la pràctica totalitat dels municipis ha superat els 30º; així La Pobla Llarga ha arribat als 35,2º, Rafelguaraf, Alberic, Carcaixent i la partida Mulata d’Alzira han estat al voltant dels 34,5º. La Casella i la Murta han superat els 33º, les estacions meteorlògiques del nucli urbà d’Alzira registraven 32,7º, també les màximes han superat els 32º en l’Alcúdia, Guadassuar, Carlet i La Barraca d’Aigües Vives, mentre Alginet s’ha quedat en 31,7º i a Algemesí el mercuri ha pujat fins els 31º.

Més suaus han estat les temperatures a la Ribera Baixa, amb 30,8º al centre de Sueca, 27º en El Perelló i 26,6º en la platja Sant Antoni de Cullera.

Lleuger descens per a este dimarts

La DANA que estos últims dies tenim ubicada a l’oest de la Península Ibèrica, seguirà un dia més en aquella posició sense tindre cap influència sobre la nostra comunitat. A mesura que avance la jornada serà reabsorbida per una vaguada atlàntica. Això sí, tot i que pel matí tindrem intervals de núvols mitjans i alts que només estaran de pas, a partir del migdia creixeran núvols d’evolució per l’interior de la meitat nord de la comunitat que podran deixar alguns ruixats per este sector.

Les temperatures no presentaran canvis significatius llevat del prelitoral i interior de la província de València on el mercuri caurà entre 2º i 3ºC respecte a hui. Pel que fa al vent, entrarà de component marítima fluix amb ratxes moderades de gregal pel litoral alacantí.