El Racing d’Algemesí derrota al Vall dels Alcalans (2-0) i puja a Preferent

0
345

El Racing d’Algemesí ha aconseguit hui l’ascens a Preferent al derrotar al conjunt del Vall dels Alcalans per 2 gols a 0 quan encara li resta un encontre corresponent a la lligueta d’ascens del grup 6a de la Primera Regional Valenciana.

El partit era a vida o mort donat que una victòria dels rivals li haguera donat a la Vall el passaport directe a la Preferent.

L’encontre ha estat molt igualat fins el minut 82 en que, Iñaki, avançava al conjunt algemesinenc, mentre el migcampista d’Alzira, Pablo Fuster, el sentenciava en el 90 al marcar una pena màxima. Cal significar que el guardameta local va detindre un penal en el minut 70 a favor del Vall dels Alcalans, parada que resultà decissiva perquè el Racing guanyara l’encontre i aconseguira un merescut i històric ascens.