El pescador d’Alzira Antonio Barberán campió d’Espanya en aiguadolça-cebador

0
316
Barberán en el centre de la imatge amb el trofeu de campió

El pescador alzireny, Antonio Barberán Solaz, s’ha proclamat este cap de setmana campió d’Espanya en la modalitat aiguadolça-cebador absolut en la competició celebrada al riu Duero, en els municipis vallisoletans de Castronuño i San Miguel del Pino.

L’esportista de 41 anys del CP El Xúquer, que pertany a la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, va ser el més regular en les quatre mànegues disputades superant als dos rivals més directes de l’autonomia de Castella-Lleó i a la resta de 94 participants de distintes federacions.

Este important triomf li obri a Barberán, de par en par, les portes i l’accés al Campionat del Món de 2022 d’esta especialitat.