Una xarxa comarcal de carrils bici i la restauració de la Murta i Aigües Vives propostes d’Alzira

0
224
Torre dels Coloms del monestir de la Murta

Cinc projectes alzirenys entre les propostes per als pressupostos participatius de la Generalitat

La Generalitat Valenciana ha obert la fase de consulta participativa dels pressupostos de la Generalitat Valenciana. Una fase en la qual s’ha de donar suport a les propostes que s’han presentat per part de la ciutadania per als esmenats pressupostos.

Propostes algunes d’elles que afecten a la comarca de la Ribera i en concret a Alzira. Entre elles, projectes de mobilitat com la creació d’una xarxa de carrils bici que unisca els pobles de la Ribera, la construcció d’un ramal de metro entre Alzira i l’Alcúdia, la creació d’un carril peatonal Alzira Algemesí.

Altres projectes que també s’han presentat són la rehabilitació del monestir de la Murta i del d’Aigües Vives. Totes estes propostes necessiten ser avalades per la ciutadania per a que puguen passar a la següent fase dels pressupostos participatius de la Generalitat.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha demanat  que considera molt interessant que per primera vegada la ciutadania puga votar propostes i anima a tots els alzirenys i alzirenyes a participar-hi.

Una vegada aconseguits els avals, s’han avaluat les propostes i es passarà a la fase de la votació. De moment i per tal que estes propostes siguen considerades de cara a la fase de votació cal que reben el suport del màxim nombre de gent. Aquelles persones que vulguen fer-ho ho poden fer a la web pressupostos participatius  fins al pròxim 27 de juny https://gvaparticipa.gva.es/budgets/

Projectes que afecte a Alzira:

Monestir de la Murta

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/214

Ramal del Metro l’Alcúdia-Guadassuar-Alzira

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/335

Xarxa de carrils bicis de la Ribera

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/671

Monestir de Santa María d’Aigües Vives

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/83

Carril cicló-peatonal Algemesí-Alzira

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/143