L’Alzira Tenis Taula ascendix a la màxima categoria, la Superdivisió d’Honor

0
98
Els veterans del club també han triomfat

L’Hortitec Alzira Tenis Taula A ha guanyat hui a Antequera la semifinal al San Sebastián 4-2 i la seua condició de finalista, li permet aconseguir directament l’ascens a la Superdivisió d’Honor, on la pròxima temporada s’enfrontarà a tota l’èlit del tennis taula espanyola, segons comenta el company d’Alzira Ràdio, David Chordá.

A més, l’Alacant ha renunciat a la màxima categoria, convertint d’esta forma a l’Hortitec Alzira com el club més important de la Comunitat Valenciana.
Mentre el segon equip del club alzireny militarà en la Divisió d’Honor i el 3r equip en 2a Nacional. A més, Pepe Fuster i Pierre Guitart junt a Salva Hidalgo i Ximo Ibáñez han donat al club els títols Autonòmics per equips +60 i +65.