L’Alcúdia condemna els últims assassinats masclistes

0
301
Prop de 80 persones es concentraren, anit, a la Plaça de l’Ajuntament, seguint la convocatòria del Moviment Feminista, per condemnar els últims assassinats masclistes com els de Tenerife o Sevilla.
Aquest és el manifest que es va llegir:
Ens hem reunit hui a l’Alcúdia sumant-nos a una convocatòria del Moviment feminista en contra de la violència masclista.
Estem ací perquè no podem suportar més angoixa i indignació. Són 19 les dones assassinades per les seues parelles al llarg d’aquest 2021 i 4 xiquets igualment assassinats per la persona que hauria de protegir-los amb la finalitat de causar el major patiment possible a la seua parella; açò és la violència vicària, la forma més cruel i monstruosa de la violència masclista: centrar la venjança i l’odi de l’agressor cap a la mare en els més indefensos, les filles i els fills.
Estem ací perquè no hem pogut protegir a Flora, Conchi, Alícia, Mari Carmen, Mari Cruz, Jordina, Pilar, Maria Soledad, Warda, Betty, Lucía, Maria Teresa, Katia, Nicoleta, Alla, Elena, Katherine, Adela i Rocío.
Estem ací perquè tampoc no hem pogut protegir al xiquet Mohamed de 7 anys i a les xiquetes Isabel d’11 anys, Olivia de 6 anys i Anna d’1 any (encara sense aparèixer).
Podem demanar més protecció i empar per a les dones, podem demanar tècnics especialitzats en cada jutjat per a una millor avaluació del risc que tenen tant les dones com els menors, però no és suficient.
Portaveus i abanderats
No volem convertir-nos sols en testimonis de l’horror, sinó en portaveus i abanderats de la lluita feminista. Hem de crear un teixit social que siga capaç de comprendre, escoltar, acompanyar i ajudar a denunciar a eixes dones que s’han trobat soles molt de temps abans d’haver sigut assassinades.
Diguem prou a la violència masclista.
Diguem prou als feminicidis.
Diguem prou al masclisme.
JA N’HI HA PROU
NI UNA DONA MENYS
Guardem un minut de silenci en rebuig a tots els assasinats i en record a les víctimes.