La nº 3 d’Alzira ha venut dècims del segon premi de la Loteria Nacional

0
300

El segon premi de la Loteria Nacional celebrat hui dissabte 12 de juny de 2021 ha recaigut en el número 28.682 i ha caigut a Alzira. Concretament s’ha venut en l’administració nº 3 El Mercat, regentat per Paco Comes; i està dotat amb 30.000 euros al dècim. A més d’en la capital de la Ribera, també ha caigut a Madrid, Barcelona, Cadis, Las Palmas, Múrcia, Segòvia, Tarragona, entre altres.

Esta tradicional administració d’Alzira va repartir, en desembre de 2018, un total de 7,6 milions d’euros, el que suposa la suma més elevada en la història de la Bonoloto.

D’altra banda el primer premi de la Loteria Nacional de hui ha recaigut en el número 10.850 i ha estat venut en l’Administració de Loteria de carrer Canalejas, 14 de la Vila a Alacant. El posseïdor d’un dècim amb aquest número ha guanyat 150.000 euros per dècim.