Les vacunacions dels docents començaran el 21 de juny

0
316

 

El termini previst per a la vacunació dels docents és el pròxim 12 de juliol

 

El secretari autonòmic d’Educació i FP, Miquel Soler, ha informat els representants dels sindicats educatius, les associacions de directores i directors dels centres i les patronals de l’ensenyament concertat sobre l’organització que ha determinat la Conselleria de Sanitat per a vacunar amb la segona dosi al personal que treballa en els centres educatius.

Cal recordar que Educació i Sanitat tenen establida una comissió de coordinació i durant aquestes setmanes s’ha definit el pla de vacunació del personal dels centres educatius. En aquest context, des de Sanitat, s’ha determinat que els treballadors dels centres educatius reben la segona dosi en el seu respectiu punt de vacunació dependent del departament de salut on cadascun té el seu domicili.

Pfizer o AstraZeneca

En els pròxims dies cada treballador començarà a rebre un SMS en el seu telèfon mòbil, en el qual se li indicarà que es procedirà a citar-li per a completar la seua vacunació amb una segona dosi de Pfizer i, si rebutja vacunar-se amb Pfizer, se li vacunarà amb AstraZeneca. Per a rebutjar vacunar-se amb Pfizer haurà de fer clic en un enllaç que se li facilitarà en el mateix SMS.

Les citacions per a l’administració de la segona dosi també les rebrà cada persona en el seu mòbil, a través d’un SMS o d’una trucada telefònica, del departament de salut corresponent al domicili de cada persona.

Les citacions per part dels corresponents departaments de salut s’iniciaran el pròxim 21 de juny i la previsió és que finalitzen el 12 de juliol. A cada persona se li indicarà el lloc, la data i l’hora per a fer efectiva la vacunació.

Cadena SER