El 61 Concurs de Paella de Sueca es celebrarà el 12 de setembre «amb la màxima seguretat»

0
103
La 60+1 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca presenta les seues novetats.
 Hui ha tingut lloc, en el paratge natural de la Muntanyeta dels Sants, envoltat de camps d’arròs, la presentació de la 60+1 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, certamen gastronòmic degà de quants se celebren en tota Espanya.
Si les circumstàncies sanitàries no ho impedeixen, l’esdeveniment es celebrarà el diumenge 12 de setembre, en una ubicació que encara no s’ha pogut concretar, ja que des de l’organització s’estan contemplant totes les possibilitats (a més del tradicional Parc de l’Estació, la seua ubicació habitual en els últims anys), a fi que tots els participants, la ciutadania i visitants que vulguen acompanyar-nos, puguen fer-ho amb les màximes garanties de seguretat.
En la roda de premsa oferida este matí, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; i la regidora responsable de Turisme i del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Manoli Egea, han presentat tot el referent a esta pròxima edició.